2010. szeptember 28., kedd

Soilhull Moors: 2.szezon

Az első szezonban a bajnokság első felében nagyszerűen játszottunk, ám a második felében borzalmasan visszaestünk, így csak a 13.helyet szereztük meg. Az idei évre a cél egyértelmű volt: legyünk harcban a feljutásért és a végén ezt lehetőleg harcoljuk ki.

Nyáron nagytakarítást tartottam, mivel az első szezonban nem tudtam kiszórni a selejtet, nem kellettek egy csapatnak sem és nem is voltak hajlandóak olcsóbban felbontani a szerződésüket, pénzt kidobni pedig nem akartam, hogy kifizetem a teljes bérüket és nem lesznek a keretben. A nyáron azonban lejárt szinte mindenkinek a szerződése és sokuktól megváltam. Érkezett viszont rengeteg új játékos, a csapat szinte teljesen kicserélődött.

Nyári igazolások:


Az érkezett játékosok: 














A felkészülés egyik legfontosabb része így az volt, hogy a játékosok szokjanak össze minél jobban. A barátságos mérkőzéseken erősebb ellenfelekkel kezdtünk, így egy kis pénzt is tudtunk szerezni, a végére viszont már gyengébb csapatokat láttam vendégül, hogy azért mégis csak sikerélménnyel kezdjük el a szezont.

Felkészülés



A bajnokságot meglehetősen jól kezdtük, sőt parádésan, hamar az élre álltunk és csak nőtt és nőtt az előnyünk. A szezon kezdete után azonban érkeztek még új játékosok:











A kupák közepes sikerültek, a FA Kupa második és harmadik selejtezőkörét ezúttal is sikeresen vettük és megvolt az esély arra is, hogy a negyedik körben is diadalmaskodjunk és bejussunk az első fordulóba, mivel az ellenfél egy szintén Blue Square North-i csapat volt, akiknél papíron sokkal jobbak voltunk. Az első meccsen idegenben 2-2-öt értünk el, fölényben voltunk, de nem sikerült kihasználni. Annyira nem bántam, mert úgy voltam vele, hogy hazai pályán könnyen lehozzuk a meccset. Annak ellenére, hogy óriási fölényben voltunk, a rendes játékidőben nem sikerült betalálnunk, a 95.percben viszont megszereztük a vezetést, amit az egyetlen kaput eltalált lövésükből egalizáltak a 112.percben, jöhettek a tizenegyesek, ahol három kör után 3-2 volt a javunkra, de sikerült itt is kiegyenlíteniük, majd a 7.körben mi hibáztunk, ők nem, így kiestünk. Kis csalódás volt ez, de vigasztalt az, hogy a bajnokságban továbbra is vezettünk.

FA KUPA


A FA Trophy-ban tavaly a második körben estünk ki, a cél ezúttal ennek a túlszárnyalása volt. Meglehetősen döcögve ment a játék itt, a harmadik selejtező körben egy liga nélküli csapat ellen hazai pályán csak döntetlent értünk el és egy sovány, 1 gólos idegenbeli győzelemnek köszönhettük a továbbjutást. Az első fordulóban egy liga ellenféllel hozott össze a sors, papíron náluk is jobbak voltunk, de hazai pályán ezúttal is csak 1-1-re futotta. A visszavágón idegenben egy nagyon fordulatos mérkőzést játszottunk, de végül sikerült kiharcolni a továbbjutást


A második körben, jött a mumusunk, a Rushden & Diamonds, ők vertek ki minket tavaly mind a FA kupából, mint a FA trophy-ból. Sajnos idén sem sikerült legyőznünk őket, hazai pályán 1-0-ra kaptunk ki, így mindkét kupában ugyanaddig sikerült eljutni, mint egy évvel ezelőtt.

FA Trophy

A bajnokságban vártam arra, hogy mikor fogunk visszaesni, a tavalyi évből kiindulva, de ez szerencsére idén nem következett be. Volt olyan, hogy 20 ponttal vezettünk a második helyezett előtt, így az utolsó fordulókban a kiegészítő embereknek adtam lehetőséget és végül 8 pontos előnnyel megnyertük a bajnokságot!! Irány a Blue Square Premier League!!!

A bajnokság végeredménye

 

Bajnoki meccsek, 1.rész

Bajnoki meccsek, 2.rész

 Statisztika, 1.nézet


Statisztika, 2.nézet


Összes igazolás


Best Eleven, 2.szezon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése